Acı gerçekler -1; bi sorsan aslında kadınlar da sıçar!

Hetero erkekler çok komik. Siteye de çoğunlukla onlar yazı yazdığından ve günlük hayatımda en çok onların durumlarına tanık olduğumdan söylüyorum.


Hepsi değildir eminim - umarım.

Hetero erkeklerin, özellikle de ülkemizdeki gibi olan toplumlarda, kadınlardan uzakça yetişmiş olmaları, tıpkı pekçok hetero kadında olduğu gibi çoookça yanlış inanışın doğmasına neden olmuştur.

Erkekleri anlamak zor, kadınları anlamak zor. bunlardan eeeeen yaygın olanı ve ne yazık ki çevremde gördüğüm kadarıyla da en çok inanılanı. Bence çok basit insanlarız. Kadınların anlaşılamayan olduğunu düşünen erkeğin iletişim konusunda epey bir yola ihtiyacı vardır. Çözüm için önerilerden biri; soru sormayı öğrenmesidir.

-- "biz yatmayı düşünüyoruz da, kız arkadaşıma yanlış birşey yapmak istemiyorum."

Ne yapabilirsin ki? Bu soru ilk bakışta "aaa canım benim ne kadar duygusal çocuk" gibi düşünülebilir. Diğer yandan ben şöyle de bakıyorum; mümkünse kadını vajinadan da ayrı bir canlı olarak görebilirsen ve dolayısıyla konuşabilen bir canlı olduğunu farkedersen, bir zahmet ona ne istediğini de sorarsın.

Çünkü o erkek kadınla cinsellikleri hakkında konuştuğunda, kadını dinlediğinde ve cinselliğe zorlamadığı takdirde zaten yanlış birşey yapamaz.

Asıl yanlış, konuşmanın dışarıda ve kadın dışındakilerle birlikte yapılması ki genellikle içeriği namus, bekaret, kadına nasıl daha iyi davranılması gerektiği üzerine olan konuşmalar.


Aynı şekilde erkekler de karmaşık değil, hem de hiç. Emme, kendi fikirleri olamadığı zaman, sormak yerine hep kendileri cevap verdiklerinde çook bi karışık olacaklar.

Çünkü kadına gerçekten sorarsan ve dinlersen sana sıçtığı gerçeğini de söyler... gerçekte neye üzülüp neye sevindiğini de. Böylece gerçek bir ilişki ve iletişim yaşamak mümkün olabilir.

Cuma cuma ofisi terketmeden önce bahsetmek istediğim bir acı gerçek de buydu. Belki haftasonunda birilerinin işine yarar.

0 comments:

Copyright © 2008 - Nobody's Wife - is proudly powered by Blogger
Blogger Template