Cinselliğe Yabancılaşma...

durduk yere birşey daha farkettim. İnsanların bir şeyleri farkedebilmesi için "durması" gerek. Ancak farkettiğim bu değil, sadece uzun zamandır birşeyleri farkedememiş olmamın nedeni bu.


Ahh geçmiş günler edebiyatı anlamında değil, acı ama komik bir gerçek geldi aklıma. Öğrenciyken boş boş takıldığım zamanlarda (gerçi çok olmadı ama) hep isterdim şöyle sürekli bir yoğunluk olsun hayatımda, seyahatlar falan... Şimdi hepsi var, tiksendirici boyuta bile ulaşıyor bazen. Örneğin bir başka seyahatteyken daha, cuma gününden pazartesi günü gitmem gereken başka bir seyahat çıkıyor falan.

Bunun kulağa nasıl geldiğini biliyorum iki türlü de. Geçen hafta Sofya'ya vardığımda araçta benimle birlikte bir kadın daha vardı. 30larındaydı sanırım. Şimdi gençsin, ileride bu seyahatlar daha zor gelecek demişti. Sanırım ilk seyahatım falan sandı, sustum ben de.

O değil de, işin seksi tarafı nerde uleyn diye haykırası geliyo insanın. 7/24 cinsellik hakkında konuştuktan sonra bi an, çevredeki herkes öyle inancına kapılıyo insan, sonrasında konuşası gelmiyor. Herkes öyle ya, sorun yok konuşmaya gerek yok gibi. Sonra birilerinin bilmediklerini görünce şaşırıyo falan.

Durex'in ring'ini bilir misiniz? Marketteydik, birlikte çalıştığım gönüllü bir erkek arkadaş bakınıyodu. Alsana yeaaa didim. Biliyo sanıyodum. Sonra şaşkınlıklar içinde kendimi ona kadın - erkek vajinal cinsel ilişkisinde "ring" in anlam ve önemini anlattım :)

Erkekler arasında porno islerken bir de kondom şirketleri ne yapar die bakanlar vardır ama neden yok denecek kadar az yahu?

Bense o kadar eminim oluyorum ki bazen dünyadaki herkesin bildiğine, kimseyle paylaşmak istemiyorum gereksiz tekrar olmasın die. Böle böle görünce de alla alla oluyorum işte.

Netsem bilemiyorum işte.

Yarın gittiğim yerde pek çok bilgiye aç ama belli etmeyen tip olacak biliyorum :) neyse onların hikayeleriyle dönerim ben de.

Öle yani seyahatten baymış, işine de yabancılaşmış bi insanım son zamanlarda.

0 comments:

Copyright © 2008 - Nobody's Wife - is proudly powered by Blogger
Blogger Template