"El üstünde tututlan erkek"

Facebookta sağl tarafta olan aptal saptal reklamdan birinde bir grup mikinili hatun ellerinin üstünde bir surf tahtası tutuyor ve yukarıda başlık yazıyordu; el üstünde tututal erkek. Bu ne ola ki diye tıkladığımda, heyt be yaratıcı türk zekası didim.


Penis büyütme hapları. heeeeeeeeee erkeğin pipisi ne kadar büyükse o kadar "el" üstünde tutuluyor. Mecazın içeriğine girmeycum.

Yalnız sitede yazan daha da ilginç; 3 ay sonunda 7.62cm büyüme! ohanesburg!

Dikkat ediniz, boyu o kadar olacak demiyor, büyüyecek diyor. Zannımca diz kapağına kadar bir boydan abhsediyoruz. Peki sorarım, tam olarak o nereye girecek?

Yani deli gibi cinsellik hakkında zerre kadar bilgisi olmayan bir erkek hiç olmazsa bunu düşünür değil mi? Bi elindekine baksın bir de hedefine... Hee arkadaş belki kafasında ince bapırsak uzunluğunda bir yer düşlüyor olabilir, saygı duyarım.

http://www.odakmedikal.com/?ref=facebookff sayfanın en alt sol köşede özenle hazırlanmış diagrama bir bakar mısınız lütfen? Değişimi kendi gözlerimizle görebiliyorz, vuhuhuh gözlerim kamaştı.

Öyle bir şey zannımca sadece el üstünde ve gözden uzakta tutulur.

Hmm beklentilerinin karşılanamaması, partneri acı çektiği için kendisinin de zevk alamadığı ve sonraki zamanlarda da fiziksel sorunlar görme ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünürsek bence bu süper bir fırsat. Penis boyunu büyütmek isteyenler lütfen bu hapları kullanın da, bari kimyasal seleksiyon sizi elesin...

0 comments:

Copyright © 2008 - Nobody's Wife - is proudly powered by Blogger
Blogger Template