Eskiler - yeniler

Ouff dün akşam canım cicim bir arkadaşıma gittim de gecenin bir yerinde aman allahım eski beni görmez miyim? O kadar garip ki, Ankara'daki hayatımın en denişik, en ilginç halleri onda var. Bazı fotolarda kendim bile şaştım kaldım.


İnsan değişken bir canlı sankim. Bi de yaşlanıyo sanki :) Fotograf çok özel birşey, video gibi interaktif hareketli olmamasına rağmen, hafızamı hoop hopp hoplatan birşey. Bir fotodaki küçücük bir ayrıntı, 5 dakika önce aklımın ucundan geçmeyen, hatta yaşanmışlığını inkar edebileceğim anılar pıtır pıtır dökülür. Süper bişey :)

Bununla birlikte hayatımda bir dönem açıldı ya da kapandı, öle de olur böle de işte. Yüksek lisansım bitti. Hee ne oldu diye merak edenler olursa "Gender Specialist" diye tabir edilen ve "toplumsal cinsiyet uzmanı" diye çevirebileceğimiz ve ebet hiiç birşey ifade etmeyen birşey oldum :) Son üç yılda öğrendiklerim, yaşadıklarım, gördüklerim hepsinden öte beni şu anki halime getirdi ki, daha ne olsun.

Uzuun zamandan beri bir akşam evde oturup da, "uleyynnn şimdi ne etçem la" didiğim bir dönemdeyim, boşluktayım ve tadını çıkarıyorum. Boşlukta olmak her zaman kötü bir şey değildir. O kadar.

Çoook uzun zamandır, rahat bir cumartesi uykusu çekmemiştim. Sankim yarın çılgınlaar gibi tasasız uyuyabilirim. Eneee. Hakketten. Daha ne olsun. -- Bi de kızın tırnaklarını kestirirsek süper olucek, kendisi bir cerrah gibi titizlikle nerede kan fışkırtacak damar var bulur hale geldi.

Hee bu da içinde cinsel unsurlar içermeyen emme bolca şaşkınlık dışa vurumunu barındıran bir gönderi oldu.

0 comments:

Copyright © 2008 - Nobody's Wife - is proudly powered by Blogger
Blogger Template