I gotta feeling

Walla i gotta feeling too. Gecenin 2.42si ve Black Eyed Peas 2 klibi de çekmiş... Fergie'yi de tangasıyla görmüş oldum dünya gözüyle.


Bir yerlerde bir sorun var, dünya adaletsiz mi ne? anladık herkes aynı doğmuyo falan da, çyer çekimi denen şey bazı insanlara 40ından sonra farklı mı işliyo? Estetik cerrahi de bir yere kadar değil mi ya? ne biçim bi genetiktir kardeşim?

Ne menem bi denklemdir. bence fergie insan değil, o dünyanın geri kalanındaki kadınlar için depresyon nedenidir. Eğer o gerçekse, hayat yalan...

Fergie kıçına sahip olup, Ciara gibim kedi yumulması yapmak ve de Rihanna gibim genç kalmak istiyorum. He bir de Pussy Cat Dolls'un cümlesi gibim kıvrak da olmak isterim, sesim güzel olmasa da olur zaten görünen o ki sadece 5 fıstıktan 1'i o özelliğe sahip, gerekirse back vokal yaparım yani...

neyse ki Missy Eliotlar var, her ne kadar bir atağa geçip bi 100 kilo vermiş olsa da, sanırım hala arayı kapatamadı.

İnsana gece gece arka arkada fergie ve ciara izletilmemeli....

2 comments:

TirtFahrettin said...

hehe, o sanrılar normaldir. tüketim toplumunda lansman önemli. o kıçına bayıldığımız fergie'nin filtresiz kamerayla yakın plan yüzünü görsen kıçına özenmezsin.

(bak sabah yataktan kalkınca görmen gerek geyiğini yapmadım bile)

ha ciara harbiden travmatik vaka ama.

Nobody's Wife said...

şimdi ben olayın sosyolojik kısmına değinmek istemiyorum. neticede hali hazırdaki kalıp yargıları güçlendirmiş olurum, ne de olsa götü güzel olan onlar :)

ciara vs fergie yapmam emme fergieciyim beyn!

eskiden 8 beden büyük kıyafetlerle klip çeken birinin şimdi dötünü justin'e tokatlatması istikrarsız bi durum.


fergie it is! =)

Copyright © 2008 - Nobody's Wife - is proudly powered by Blogger
Blogger Template