YALAAAAYYYNNN!


Şekil 1-A'daki kardeşimizin midesi ne kadar bulandıysa benim de midem anlatacağım şekildeki insanlar için bulanıyor.

Konu tamamiyle cinsellikle ilgili olmamakla beraber, cinsel ögeler de içeriyor kısmen. Gerçi o taraflara ne kadar değinirim bilemiyorum. 

En sonda söyleneceği en başa alaraktan, "ehem,takmamış, umursamamış olsaydın bu konuyu bloguna taşımazdın" deme ihtimali olan beyinleri önleyebilmek için söylüyorum; Yazmamın amacı takmadığım belirtmek değil. Gerçi "takmak" nedir, sınırları nelerdir?" konusunu da tartışmamız gerekebilir. Bloguma taşıma amacım, bu yazıda asla adı geçmeyecek o insanların düşündüğü - sandığı - hayal ettiği - davrandığı ve gördüklerini sandığı kadar yaptığı şeyleri yemediğimi söylemek. 

Yalan nedir, neler için söylenir... Ayrıca etik açılardan tartışılabilir. Ancak, insan ya da insanlar çevresinden ilgiyi, şefkati yalanlar üzerinden alıyor, almaya çalışıryorsa bu insandaki arızanın yanı sıra karşıda gayet iyi niyetle o kişiye yaklaşan insanların da bazı hakları vardır. 

İyi niyetimden o kişinin suratına ne bok olduğunu bildiğimi ve yalnız da olmadığımı söylersem üzülür falan diye düşünerek yapmazken, o kişi daha da pişkinlikle, sınırları zorlayarak yalanlarını katlandırırsa o zamaaaannn film orda kopar.

Kıssadan hisse, bu blogu okuyanlar arasında hayatını yalanlarla kazanan, yakınındakilerin ilgisini bu şekilde sahte yollarla kazanmaya çalışanlar varsa bir zahmet beyinlerine kazısınlar; karşındaki insalar da sana yalandan yemiş gibi yapıyor olabilir. 

Budur!  ohh be!  


2 comments:

TirtFahrettin said...

=) çok beğendim, duygularıma tercüman olmuşsun resmen.

Nobody's Wife said...

eee o duygular karşılıklı efenim.

Copyright © 2008 - Nobody's Wife - is proudly powered by Blogger
Blogger Template